Veckans bild 2022

Fortsätter med veckans bild – Nu år 2022 och mitt eget villkor är att bilden skall vara kvadratisk.
Projektet veckans svartvita bild 2021 är avslutat. Totalt publicerade jag 53 bilder tagna under respektive kalendervecka. Bilderna är nu samlade i en liten fotobok. Under fliken Veckans bild 2021 kan du titta i boken.

Pressen att klara av att varje vecka fotografera och publicera en bild – svartvit – har varit en positiv upplevelse. Mer att fånga veckans bild, än att den skall vara svartvit. Prövar att fortsätta mitt eget projekt med veckobilder under år 2022. Däremot väljer jag att fotografera lite mer fritt, det får bli både färg och svartvitt, alltefter vad jag tycker passar bäst. MEN, villkoret är att den publicerade bilden skall vara i kvadratiskt format.

PROJEKT
Att: Varje vecka under år 2022 publicera en nytagen bild i kvadratiskt format.
Klicka på bilderna för att se hela bilden.